Verkoop nieuwe aggregaten

Onze kwaliteitsmerken

JP Generators levert aggregaten in een standaarduitvoering. Maar u kunt ook bij ons terecht voor maatwerk, waarbij wij u een passende oplossing bieden voor al uw specifieke wensen.

Wij ontwikkelen onze installaties in onze eigen fabriek en werken samen met gerenommeerde merken, zoals Cummins, Perkins, Volvo, Kubota, John Deere, Yanmar, Deutz, CAT, MTU, MAN, Stamford, Leroy Somer, Mecc Alte, DSE, Deif en Comap.

Aggregaten op maat

Wij hebben een groot aantal aggregaten op voorraad, met een vermogen variërend van 5 kVA tot 2000 kVA. Desgewenst kunnen deze worden uitgebreid met configuraties, eersteklas geluidsdempingen en omkastingen.

Expertise

JP Generators is gespecialiseerd in zowel synchronisatie aan het netwerk als in installatie van complete systemen die bij stroomuitval automatisch uw elektriciteitsvoorziening overnemen.

JP Generators komt naar u toe!

Wilt u dat een aggregaat geïntegreerd wordt in uw elektronische installatie of dienst moet gaan doen als noodstroomvoorziening, dan geven wij u graag advies op locatie.

Onze garantie op aggregaten

JP Generators staat garant voor uitstekende kwaliteit, flexibiliteit, 24/7 service en voor persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe generatorset.