Verkoop gebruikte aggregaten

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Naast nieuwe aggregaten heeft JP Generators ook gebruikte aggregaten op voorraad. Deze zijn door ons uitvoerig gecontroleerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen. De gebruikte aggregaten zijn voordeliger geprijsd en kunnen net als de nieuwe sets aan uw wensen worden aangepast.

Advies op maat

Onze voorraad met gebruikte aggregaten wordt regelmatig aangevuld. Neem vrijblijvend contact met ons op om de toepassing van een gebruikte set te bespreken. Als het gewenste product niet op de lijst staat, maak uw wensen dan aan ons kenbaar. Zo kunnen we u toch verder helpen.

Revisie

Project gebruikte aggregaten voor Data Center (zie onderstaande foto’s). Het betreft een revisie project van een compleet Noodstoom generatorset uit het bouwjaar 1998, welk dienst heeft gedaan als Noodstroom generatorset voor een defensie gebouw, altijd goed onderhouden en weinig draaiuren. De history, onderhoud en aantal draaiuren is d.m.v. documentatie aantoonbaar. Na grondige inspecties, revisie en reiniging cq conservering, is dit generatorset voorzien van de moderne digitale besturingstechnieken. Het DSE8620 controle en bewakings systeem, welk op afstand gemonitord kan worden, staat sinds 2012 opgesteld bij een gerenommeerd Data Center in Europa.